AANKONDIGING | 05-02-2014

Tweede Kamer Special

Ga een dag met het ONDB op bezoek in Den Haag en maak de politiek eens van een andere kant mee! 

Deze special is mogelijk voor 60 ONDB deelnemers. Uit veiligheidsoverwegingen mogen er op een dag niet meer dan 60 bezoekers in de Tweede Kamer rondlopen. Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn, laat je plaats dan niet verloren gaan en zoek op tijd een ONDB lid als vervanger en geef dit aan ons door.
Bij ‘no show’ zijn we genoodzaakt een factuur te sturen.

Het programma voor deze special:
11.30 uur  verzamelen op marktplein tegenover Northgo College, Duinwetering 107 in Noordwijk
12.00 uur  vertrek per touringcar van Brouwer’s Tours naar Den Haag
12.45 uur  lunch – 12 uurtje - bij Dudok
14.00 uur  rondleiding Tweede Kamer
- - - - - legitimatie verplicht! - - - - -
16.00 uur  bordesfoto ProDemos en borrel Dudok
17.30 uur  spreker Frans van Drimmelen van Dröge & van Drimmelen bij ProDemos
19.00 uur  proeverij buffet Dudok
20.30 uur  vertrek touringcar Brouwer’s Tours naar Noordwijk
21.00 uur  aankomst in Noordwijk
(Dudok en ProDemos bevinden zich op dezelfde locatie)

Stap woensdag 5 februari in een luxe touringcar van Brouwer’s Tours naar café en brasserie Dudok. Dudok is sinds 2001 het bruisende middelpunt van de Hofstad en een populaire parlementaire ontmoetingsplek.
Hier worden we ontvangen met een lunch - 12-uurtje - voor we richting de Tweede Kamer lopen. Kijk eens goed rond, wie weet zie je een ‘bekende’ uit de politiek lunchen! 
 

Altijd al eens willen zien waar de Tweede Kamer vergadert?
Dat gaan we nu eens van dichtbij bekijken met een bezoek aan de plenaire zaal, de Statenpassage, de Handelingenkamer - de vroegere bibliotheek – tot aan de oude vergaderzaal, waar de Tweede Kamer tot 1992 vergaderde.

Boven bij Dudok bevindt zich ProDemos, huis voor democratie en rechtsstaat, hier ontmoeten we Dröge & van Drimmelen. Speciaal op deze dag geeft Frans van Drimmelen, directeur van Dröge & van Drimmelen (www.dr2.nl) ons een kijkje in de keuken van politiek Den Haag. In de nagebouwde Parlementszaal met zetels, voorzittersvak en interruptiemicrofoons, geeft hij inzicht en uitleg zodat we straks lobby en communicatie praktisch weten in te zetten voor een effectieve belangenbehartiging.


Dröge & van Drimmelen is een adviesbureau gespecialiseerd in public affairs en corporate communicatie. Dröge & van Drimmelen is sterk in het ontwikkelen en implementeren van communicatie- en public affairsstrategieën en heeft een bewezen staat van dienst in belangenbehartiging richting politiek Den Haag en Brussel. De adviseurs van Dröge & van Drimmelen ondersteunen overheden, bedrijfsleven en belangenorganisaties bij het versterken en zichtbaar maken van hun positie rond maatschappelijke vraagstukken.

 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62