AANKONDIGING | 04-01-2022

Kale nieuwsbrief // januari 2022

Het loopt helaas nog niet helemaal gesmeerd . . . . ?


Beste %voornaam%,

We moeten de nieuwe "Pers-co" op zich nog wel even afwachten, want die is pas op de 14e januari. Maar juist met, in plaats van minister de Jonge, straks minister Kuipers achter het katheder zal de boodschap die avond sowieso "Ernst"-iger zijn. En dus hebben we op voorhand alvast maar besloten om het eerstkomende ONDB-event (van 18 januari 2022) NIET door te laten gaan. Het is helaas nog even niet anders . . . .

De maand erop in februari volgt dan de traditionele Algemene Leden Vergadering (ALV), maar die gaat sowieso WEL door. Al zal dat waarschijnlijk dan ook nog niet fysiek op locatie gebeuren, maar eerder gewoon weer digitaal; net zoals we dat vorig jaar ook al hebben moeten doen . . . .

Als bestuur zullen wij dat uiteraard allemaal voorbereiden en zullen we jullie tijdig (ergens begin februari) de betreffende stukken toesturen. Daar is voor dit moment verder nog niet zo heel veel meer over te melden, want de voorbereidende bestuursvergadering moet binnenkort nog plaatsvinden. Dat doen we namelijk altijd pas nadat het voorgaande jaar ook echt helemaal voorbij is. En dat is nu nét pas het geval . . . .

Dus rest er voor nu eigenlijk alleen nog om jullie allen ook nu weer de allerbeste wensen toe te wensen voor het inmiddels gestarte nieuwe jaar. Dus daarom wil ik jullie, mede namens alle leden van het bestuur en van de Activiteitencommissie, nogmaals "veel geluk, veel gezelligheid en vooral veel gezondheid" toewensen, waarbij we van harte hopen daar eerdaags samen nog een keer het glas op te kunnen heffen . . . .

Wij gaan als ONDB namelijk gewoon door met een hoopvolle blik vooruit, waarbij we het "nieuwe normaal" graag weer verantwoord zouden willen kunnen inruilen voor het "oude normaal". Al zal dat straks voor ons allemaal toch ook best wel weer even wennen zijn . . . .

Dus het zou uitermate fijn zijn als we met de huidige Omikron-variant nu eindelijk eens door alle Griekse letter-varianten heen zijn. Omdat we, rekening houdend met de gemoedsrust van de Chinese president, de Xi-variant toch ook al overgeslagen hebben. Daarom stel ik voor om vanaf nu alle nog resterende letters van het Griekse alfabet dan ook maar niet meer te gebruiken. Laat dat virus hem nu eindelijk maar eens smeren, want de Omega hebben wij thuis al in gebruik; die zit bij ons namelijk al in in de boter . . . .

    
Hans Zwetsloot

(voorzitter ONDB)

 

Van de voorzitter

Hans Zwetsloot
STOL architecten bv
(0252) 21 69 62