VERSLAG | 20-10-2015

Ondernemen is topsport….

Dinsdag 20 oktober waren zo’n 90 ONDB leden aanwezig bij de Business Club van Voetbalvereniging Rijnsburgse Boys. Deze avond werd georganiseerd door JAN© Accountants & Belastingadviseurs die samen met het ONDB haar 10 jarig jubileum heeft gevierd! Ze legden de link tussen ondernemen en topsport met de overeenkomsten om je doel te realiseren.
Er waren deze avond 3 sprekers. Allereerst heette onze voorzitter Hans Zwetsloot iedereen van harte welkom. Hij herinnerde ons aan het ONDB Kerstgala dat 15 december gepland staat bij Partycentrum La France in Oegstgeest. Hierna gaf hij het woord aan Jolanda van der Maden, gastvrouw en partner bij JAN©.
 
Tijdens haar presentatie liet ze zien dat ondernemers net topsporters zijn. Ondernemers hebben passie, doorzettingsvermogen en een doel. Er komt echter veel meer bij kijken dan alleen je passie. Je moet ook beslissingen nemen waar je helemaal de kennis niet van hebt, of wat je helemaal niet leuk vindt om te doen. Topsporters hebben een coach naast zich staan met een team van specialisten om hem of haar vooruit te helpen. Maar gunnen wij ons dat ook?
In haar presentatie vertelde ze ons over wat JAN© voor ondernemers kan betekenen, hoe JAN© in 2005 is ontstaan en wat haar ambitie is. Met alle specialisten in haar team wil zij graag de ‘coach’ van de ondernemer zijn. Zij ontzorgen je daar waar nodig, attenderen je op kansen en bedreigingen en helpen je vooruit om je doel te behalen.
Tot slot nodigde Jolanda iedereen uit voor de fiscale eindejaarsbijeenkomst met tips voor 2015 en alle wijzigingen in 2016. Meer informatie over deze borrel vindt u op onderstaande link:
http://www.jan.nl/meeting/fiscale-eindejaarsbijeenkomst-in-rijnsburg/

Hierna gaf ze het woord aan Cees Driebergen, voorzitter van de Business Club Rijnsburgse Boys. Hij vertelde ons in het kort iets over zichzelf en over de kenmerken van topsport. Wat er voor nodig is om je doel te halen zoals faciliteiten, samenwerking zoeken, geld en continuïteit.
 
Na de presentatie was er volop de gelegenheid met elkaar te borrelen en te netwerken.
De heerlijke hapjes en drankjes werden deze avond verzorgd door 5Senses.
 
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige avond!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1