VERSLAG | 20-07-2021

ONDB trapt af met FootGolf en BBQ

“Wat was dat leuk zeg afgelopen dinsdag. Je zag dat iedereen het bijzonder naar hun zin had. Echt geslaagd. En wat een ontvangst weer op Tespelduyn, echt zooo gastvrij. En… vooral een héérlijke BBQ !” ... zomaar de eerste de beste reactie die wij als activiteitencommissie ontvingen.
Na ruim een jaar geen bijeenkomsten hadden we eindelijk weer eens een ONDB uitje – en wat voor een! Met een leuke club van circa 65 mensen waren we te gast op het Landgoed Tespelduyn waar we op een nog niet Olympische discipline – voetgolf – elkaar sportief hebben uitgedaagd. Op de prachtige banen van Tespelduyn ondersteund door een heerlijk zonnetje hebben we een fantastische sportieve strijd gezien. Nadat iedereen zijn bal had ingeleverd hebben we met z’n allen genoten van een meer dan voortreffelijke BBQ. 
Het was weer eens een ouderwets gezellig middag en wat ons betreft gaan we weer proberen élke derde dinsdag van de maand een ONDB bijeenkomst organiseren. Heb je deze gemist? Zorg dan zeker dat je bij de volgende bijeenkomst - de traditionele sloepentocht - weer aanwezig bent. Hou je mailbox goed in de gaten want het aantal inschrijvingen zal in verband met de 1,5 m maatregel beperkt worden tot 68 leden...
Bekijk hier het foto verslag Layer 1