VERSLAG | 21-11-2017

ONDB goes counting...

Dinsdag 21 november waren we te gast bij Cremer Speciaalmachines B.V. in Lisse. Na een introductie van het bedrijf door Fred Cremer volgde een rondleiding door dit práchtige internationale bedrijf, gespecialiseerd in telmachines voor foodindustrie, pharmacie en bollenteelt. 
Machines die 24/7 draaien en volledig geautomatiseerd zorgen voor de productie van onderdelen voor vele soorten telmachines, complete blokken aluminium die zonder dat daar handen aan te pas komen worden omgevormd tot machine onderdelen, vernuftige opslagsystemen, testruimten met prototypen van nieuwe machines en een showroom vól met in werking zijnde telmachines.
 
De bevlogenheid van Fred Cremer, Walter Hermans en Pieter Dirk Wassenaar zorgde ervoor dat iedereen ná de rondleiding vol verhalen en enthousiasme overstak naar Hotel Restaurant De Nachtegaal om onder het genot van een borrel na te praten en te netwerken. Al met al een zeer geslaagd bedrijfsbezoek! 

Fred, Walter en Pieter Dirk hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en veel succes voor de toekomst! Geïnspireerd geraakt door dit mooie bedrijf?
Cremer Speciaalmachines B.V. is altijd op zoek naar goede technische mensen; mensen mét ervaring, maar juist ook jonge mensen die binnen het bedrijf opgeleid willen worden. Bén of kén jij iemand of wil je meer informatie, neem dan contact op met Fred Cremer op (06) 51 16 00 11 of stuur een e-mail naar HR@cremer.com.


 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1