VERSLAG | 17-10-2017

Welkom bij Gastrovino Langeveld wijn en relatiegeschenken

Op dinsdag 17 oktober hebben wij een zeer spetterende presentatie gekregen bij Langeveld Wijnen en Relatiegeschenken. Met een heerlijk glas Prosecco werd iedereen ontvangen in de tuin van Koos en Chantal Langeveld. Er waren luxe tenten neergezet waarin een waanzinnige presentatie van kerstpakketten ge-etaleert stond en waar 4 wijnhuizen hun wijnen presenteerden.
Na de Opening van onze voorzitter was het Chantal Langeveld die een presentatie gaf over alle activiteiten die zij vanuit hun prachtige winkel aan de Hoofdstraat 232 uitvoeren. Want u bent natuurlijk altijd welkom voor een heerlijke wijn of een goed advies maar ook voor een wijnproeverij met uw bedrijf/vrienden of een geschenk voor uw relaties of medewerkers bent u bij Koos en Chantal aan het juiste adres.Na de presentatie hebben wij nog een aantal heerlijke wijnen uit Toscane geproefd onder begeleiding van 2 Italiaanse dames van het fantastische Villa Trasqua.Na afloop is iedereen getrakteerd op een volle Goody-Bag en kijken wij terug op een heerlijke netwerk avond.
Na de presentatie hebben wij nog een aantal heerlijke wijnen uit Toscane geproefd onder begeleiding van 2 Italiaanse dames van het fantastische Villa Trasqua.Na afloop is iedereen getrakteerd op een volle Goody-Bag en kijken wij terug op een heerlijke netwerk avond.Wilt u de komende tijd meer weten over Kerst- en Relatiegeschenken. Neem dan contact op via langeveld@gastrovino.nl want er zijn nog maar 55 dagen tot Kerst!!!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1