VERSLAG | 17-11-2015

Culinair hoogstandje bij Spijs & Wijn

Dinsdag 17 november jl. was weer een ouderwets gezellige en druk bezochte ONDB avond. Met ruim 120 leden waren wij deze keer op bezoek bij restaurant Spijs & Wijn dat gevestigd is in het prachtige gebouw van Limes in Valkenburg. We werden verwelkomt door het team van Spijs & Wijn met een heerlijk glaasje bubbels, een prachtig begin voor een fantastische avond.
Na het welkomstwoord van de voorzitter, heeft Dirk Haasnoot als eigenaar van Spijs & Wijn ons letterlijk een kijkje in zijn keuken gegeven over dit mooie familiebedrijf. Spijs & Wijn behoort duidelijk tot de beste restaurants van de Bollenstreek. Zij hebben meer dan verdiend recent de derde prijs gewonnen voor de Business Meetingpoint Bollenstreek.   
Zoals gezegd konden we tijdens deze avond allemaal een kijkje nemen in de keuken van Spijs & Wijn. Het team stond klaar om al onze vragen te beantwoorden en ons te laten zien op welke wijze zij de meest fantastische gerechten klaarmaken. We werden deze avond door Spijs & Wijn getrakteerd op diverse heerlijke hapjes en drankjes, waarvoor nog heel veel dank!

Kortom, dit was weer een fantastische bijeenkomst die je gewoonweg niet had mogen missen. Heb je deze bijeenkomst toch onverhoopt gemist, neem dan alsnog een kijkje in de keuken via www.spijsenwijn.com. 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1