VERSLAG | 16-12-2014

ONDB-Kerstgala: Diamonds & Pearls

Alweer voor de 3e keer zijn we ons ONDB jaar in stijl geëindigd met een kerstgala. Bij aankomst in het Oude Slot Heemstede werd iedereen welkom geheten met een lekkere glühwein om vervolgens bij de ingang van het slot muzikaal welkom geheten te worden met kerstmuziek gespeeld door een pianist en een saxofonist. Vervolgens kon iedereen die dat wilde op de arreslee direct op de foto, eventueel samen met de kerstman. Dit was spontaan geregeld door enkele van onze leden (Rik Kentie - Have Fun Events, Jacqueline de Groot – Doortastend en Pieter van Waardenburg - Bloemen atelier Capri) samen met fotograaf Lieneke Laan van Fotokamer en Rolff Krook van 4Allprints. Nogmaals dank voor deze geste. De foto’s zullen binnenkort te zien zijn op de website alsmede de ONDB facebook pagina.
De dresscode voor de avond was wederom Gala met als accent ‘Diamonds & Pearls’ en dat was te zien in de kleding van alle aanwezigen. Het zag er weer fantastisch uit.

In zijn openingsspeech memoreerde de voorzitter Hans Zwetsloot de bijeenkomsten die we afgelopen jaar gehad hebben en die zeer gevarieerd en over het algemeen goed bezocht waren. Naast de 2e kamer special werd ook nog even de dag van de voedselbankkinderen genoemd. Dit was weer een hele mooie ervaring, zowel voor de kinderen als de begeleiders. Na de toost op het nieuwe jaar verzorgde de DJ samen met saxy Mr S (Sjoerd van Eerdenburg) de muziek voor de gehele avond.

Gedurende de avond werden er diverse hapjes geserveerd en kon genoten worden van de heerlijke wijnen. Voor hen die dat wilden was er ruimte om even te zitten en lekker te kletsen in de bovenzaal, maar ook kon er in de ‘bar’ gekletst worden en kon er gedanst worden op de dansvloer. Kortom, iedereen kon lekker gaan en staan waar hij of zij wilde. 
Aan het eind van de avond zou bekend gemaakt worden wie zich, in de ogen van de organisatoren van deze avond, het mooist gekleed hadden. Aangezien een paar genomineerden op dat moment al naar huis waren is besloten om dit op een later moment bekend te maken. De volgende dames waren naar onze mening het mooist gekleed op deze avond: Arianne Star, Ingrid van der Plas en Mariska van der Hulst. Zij hebben inmiddels alledrie een lekkere fles Möet uitgereikt gekregen (deze flessen waren ter beschikking gesteld door Rogier de Bonth van Champagne Experience).

Wij wensen jullie, namens alle mensen van het bestuur en de activiteitencommissie, een heel succesvol maar vooral ook gezond 2015 toe. Laten we er weer een mooi ondernemersjaar van maken met zijn allen. Ook komend jaar zal de activiteitencommissie er weer een mooi gevarieerd programma van proberen te maken. Graag tot ziens op een van onze volgende bijeenkomsten in 2015.


In het fotoverslag zit een kleine selectie van de gemaakte foto's.
Kijk voor alle foto's op onze ONDB-Facebookpagina.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1