VERSLAG | 19-11-2019

Goed gekleed aan het werk!

Company2Wear
Wij kijken terug op een heerlijke avond waarbij Company2Wear alles uit de kast heeft gehaald voor een zeer geslaagd ONDB event. De avond startte met een heldere presentatie van Casper Vaes (eigenaar Company2Wear) over de wereld van bedrijfskleding. De presentatie werd gevolgd door een spetterende modeshow over de mogelijkheden van bedrijfskleding. Hierin kwamen uiteraard de diverse branches zoals bouw, horeca, zorg, logistiek en zakelijk naar voren. De modeshow werd gepresenteerd door de medewerkers van Company2Wear. Na afloop van de modeshow kreeg men een rondleiding door de productie van Company2Wear waar die avond alle kleding direct werd voorzien van borduringen of bedrukkingen. Al met al een zeer geslaagde avond met gezelligheid, leuk publiek, goede muziek, lekkere hapjes en drankjes en een heerlijke chocoladeletter van de Koffiemeulen! Natuurlijk hopen wij dat jullie net zo hebben genoten als wij, maar mochten jullie een tip hebben dan horen wij dat graag.
Rode Kruis  
Onze klant, het Nederlandse Rode Kruis, kreeg tijdens de avond ruimte om uitleg te geven over Vrienden van het Rode Kruis. Dit is een netwerk van betrokken ondernemers die samen concrete impact willen maken. Ver weg en dichtbij. Door te investeren in innovatieve en slimme oplossingen voor kwetsbare mensen in rampgebieden. En door medewerkers te trainen in EHBO. Wilt u meer informatie ontvangen over het Vrienden netwerk? Neem contact op met Nienke Beek via nbeek@redcross.nl of neem een kijkje op de website.
 

Event Vrienden van het Rode Kruis
Op 28 november is er een speciaal evenement over Vrienden van het Rode Kruis. Tijdens het inhoudelijke programma staat Fleur Monasso van het Rode Kruis Klimaatcentrum stil bij de actuele problematiek; welke invloed heeft klimaatverandering op het werk van het Rode Kruis. Daarna zal Liselotte de Koning vanuit haar functie als directeur van het Rode Kruis & Prinses Margriet Fonds spreken en toelichting geven over het belang van vooraf investeren om noodhulp achteraf tegen te gaan. Vervolgens vertelt Hans Lingeman van Parcls over zijn ervaring als Vriend van het Rode Kruis. De moderator van deze middag is Roland van der Hoek van Oaktree Group.
  
Wilt u net als Company2Wear ook Vriend van het Rode Kruis worden of aanwezig zijn op het bovenstaande evenement dan kunt u zich aanmelden bij arnoud@company2wear.nl. We ontvangen u dan ook graag vanaf 15.30 uur in Arval Mobility Hub aan de Duwboot 2 te Houten. De locatie voor het Vrienden evenement wordt aangeboden door Arval, één van de Vrienden van het Rode Kruis. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1