Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek
Terug naar overzicht
Uitnodiging voor event op 16/07/13

Sloepentocht 2.0

Beste %voornaam%,

De beste stuurlui staan aan wal...! Of kom jij ook naar ons event bij Olympia Charters om het tegendeel bewijzen?
De ONDB sloepentocht powered by Olympia Charters is jaarlijks één van de best bezochte ONDB bijeenkomsten. Het bijzondere van deze bijeenkomst is dat je anders dan bij de reguliere avonden met elkaar in een boot zit en rustig onder het genot van een heerlijk drankje en hapje elkaar beter leert kennen.
 
De afgelopen jaren hebben we de grachten van Leiden bezocht met een tussenstop in een plaatselijk cafe. Dat was uiteraard altijd heel gezellig, maar dit jaar heeft de activiteitencommissie in samenspraak met Patrick Kerkvliet van Olympia er een andere twist aan gegeven.
 
De bekende ONDB sloepentocht bij Olympia Charters maar dan in 2.0 uitvoering.


Om precies 18.00 uur vertrekken wij vanuit de blokhut in Warmond (industrieterrein Veerpolder) in een mooie sloep van Olympia Charters met GPS systeem en zullen wij een onderlinge strijd aangaan middels een heuse Sloepengame. Geniet van de prachtige omgeving van de Kagerplassen. In de boot zitten jullie niet ‘droog’ want deze is voorzien van voldoende drank en van enkele lekker hapjes. Na 2 à 2,5 uur varen komen we weer terug in Warmond alwaar wij kunnen genieten van een heerlijke BBQ.
 
Net als andere jaren – ook een beetje afhankelijk van het weer – zal het weer tot laat gezellig blijven. Schrijf je snel in, net als andere jaren zullen we snel volzitten. Er is slechts plaats voor maximaal 100 mensen. Aanvang van het event is deze dag al om 17:30 uur, dus wees op tijd!

Graag tot ziens op dinsdag 16 juli bij Olympia Charters, Veerpolder 61-67 in Warmond. 

Inschrijven voor dit event is helaas NIET meer mogelijk!
 

Van de voorzitter

 

Zorg dat u 'in the picture' blijft !


Beste Lezer,

In een tijd van crisis gaat het er vooral om om goed “in the picture” te blijven.
Dus daar bied ik jullie nu drie reële kansen voor.
Doe er waar mogelijk jullie voordeel mee.

De eerste is echter maar voor een paar mensen weggelegd, zeg maar voor de “happy few”. Deze kans heeft alles te maken met de Voedselbanken hier in de regio. En vooral ook met de hormonen van ons bestuurslid Johanna Snel (QuickWorks), want bijna acht maanden zwanger kwam ze, kennelijk nu toch met andere prioriteiten bezig, ineens tot de conclusie dat ze een belangrijk lijstje kwijt was. Namelijk het lijstje met alle mogelijke vrijwilligers die zich in februari tijdens de ALV (Algemene Ledenvergadering) bij Cheers bij haar opgegeven hadden om als vrijwilliger mee te gaan op de komende uitgaansdag voor de “kinderen van de Voedselbanken in de regio” op 28 augustus a.s. De meeste wist ze zich nog wel te herinneren, maar ze wil eigenlijk niemand overslaan. Een dringend verzoek derhalve aan al deze mensen om zich voor de zekerheid nogmaals even bij Johanna te melden; stuur hiervoor s.v.p. even een mailtje naar jsnel@quickworks.nl.

Daarnaast een tweede (of eigenlijk voor de meeste een eerste) kans om “in te picture” te komen. Het betreft nogmaals de oproep om jullie eigen profiel op de ONDB-ledenpagina te checken en waar nodig te updaten. Dat maakt die nieuwe website nóg mooier en geeft jullie vooral ook een mooi stukje free publicity om de overige leden (én de eventuele andere bezoekers van onze nieuwe website) jullie bedrijf beter te laten leren kennen. En dat aanpassen kan tegenwoordig nóg makkelijker !! Was je vroeger nog afhankelijk van een persoonlijke nieuwsbrief om op je eigen ledenpagina te kunnen komen, nu kan dát nog  steeds, maar kun je daarnaast op elk moment ook gewoon direct via de website inloggen. En dat is wel zo makkelijk, dus elk excuus om het niet te doen is bij deze voorgoed verleden tijd.

En de derde en laatste kans is uiteraard om binnenkort weer op één van de bijeenkomsten te komen. Dus noteer die derde dinsdag van de maand nu gewoon voor de rest van het jaar in je agenda. Een excuus daarvoor is totaal niet nodig, want het is altijd leuk en gezellig. Dus leg je partner thuis (die hoogstwaarschijnlijk niet in de categorie “introducee” valt (zie website) gewoon even uit dat je al die ONDB-avonden er weer aan moet gaan werken om “in the picture” te blijven. 

Dan kom ik er wel naar kijken... dus tot ziens !