Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek
Terug naar overzicht
Uitnodiging voor event op 18/06/13

Je kijkt je ogen uit bij Bril Jan't

Beste %voornaam%,

Er zijn veel optiek winkels in Nederland maar in het monumentale pand aan de Kapelstraat in Lisse, zit een hele bijzondere hippe winkel. Ruim 15 jaar geleden nam Jan Kik de winkel over van de vorige eigenaar. Vanaf het begin heeft Jan de nadruk gelegd op de beleving van het dragen van een bril en met de focus op de hoogwaardige kwaliteit van het product en een ultieme service.

“Een bril is meer dan een gebruiksvoorwerp, het is emotie en meer dan ooit een verlenging van je identiteit en deze is voor iedereen anders. Vandaar dat wij heel veel aandacht schenken aan het uitkiezen en passen van een montuur. We begeleiden onze klant van A tot Zicht,” verteld Jan. “Mensen komen heel doelbewust onze winkel binnen. Een bestaande bril- of lenzendrager wil of moet een aanpassing van zijn montuur of sterkte. Maar ook komen mensen uit nieuwsgierigheid binnen lopen, onder het mom van ‘ga daar eens kijken’. Aan de hand van de nieuwste apparatuur meten wij nauwkeurig welke sterkte wenselijk is om het beoogde resultaat te behalen en vervolgens zoeken we er passend montuur bij,” aldus Jan.

Wie de winkel bezoekt zal zien dat Bril Jan’t geen doorsnee collectie heeft maar een keur aan modieuze monturen in vele uitvoering en kleuren.
 

Het ONDB gaat ook een kijkje nemen bij Bril Jan’t

18 juni a.s. is het ONDB te gast bij Bril Jan’t. Is dat niet wat krapjes Jan? Gemiddeld bezoeken zo’n 70 tot 80 mensen de bijeenkomsten van het ONDB hoe ga je dat oplossen? “We zetten bij slecht weer een grote tent neer, maar uiteraard verwachten omstreeks de achttiende prachtig mooi weer dus kunnen we ook lekker buiten rondom de winkel staan. Maar ik wil vooral de mensen uitnodiging om de winkel eens van binnen te bekijken. Zie onze uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen van de bekende merken Ray-ban, Cartier, Chanel, Oakley, Theo, Lindberg en Tag Heuer.

Ook aanwezig is de gehele zonnebrillen collectie van het nog niet zo bekende maar wel fenomenaal merk: MAUI JIM. Dit zijn zonnebrillen met gepolariseerde contrast verhogende glazen die uitermate rustig en prettig kijken en vooral geschikt zijn voor op of aan het water en voor het autorijden.
 

Neem de kaart mee...!

Vandaag heb je per post een uitnodiging ontvangen voor het eerstvolgende ONDB event bij Bril Jan't in Lisse. Op deze kaart staat jouw persoonlijke geluksnummer. Neem de kaart a.s. dinsdag mee en maak kans op een schitterende prijs! 

Tevens zullen wij deze avond je ook nog enkele nuttige fiscale tips geven omtrent het dragen van bril (computerbril) op je werk, een interessante optie voor jezelf en je medewerkers.
 

We zien je graag op 18 juni bij Bril Jan't, Kapelstraat 2 in Lisse.


Van de voorzitter

Dringend verzoek om (inter)actie.Beste Lezer,

De lente is eindelijk doorgezet, ook bij het ONDB. Daarom presenteren we u bij deze met trots: de nieuwsbrief in de nieuwe “look”. En omdat we dan toch aan het vernieuwen zijn hebben we van de week ook gelijk maar alvast onze nieuwe ONDB-website “in basis” online gezet. Ook al moeten we (en mogelijk ook  jullie zelf) er qua content eigenlijk nog wel wat aan “sleutelen”, we wilden gewoon niet langer wachten. Die langverwachte zon doet gewoon wat met ons, dus we waren nu gewoon al toe aan die wat hippere en meer eigentijdse uitstraling; daar worden we gewoon vrolijk van . . .

Kijk dus vooral even op www.ondb.nl.

En als jullie daar dan toch kijken, kijk dan gelijk ook even op jullie eigen ledenpagina of alles nog juist en ook actueel is. We hebben zo goed mogelijk getracht om alle bestaande (bedrijfs)informatie over te zetten, maar eigenlijk zijn jullie de enige die zelf kunnen beoordelen of het aan de eigen wensen voldoet. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn dan hierbij het dringende verzoek om de informatie op jullie eigen pagina dan zelf even aan te passen. Dat kan (zoals altijd al) heel eenvoudig via de aanpaslink onderaan in deze nieuwsbrief . En plak daar dan gelijk ook even die actuele foto en dat kloppende logo bij.

Uw inloggevens zijn:
Gebruiker: %email%
Wachtwoord: %wachtwoord%
Verander uw wachtwoord zodra u bent ingelogd uit veiligheids overwegingen
Klik hier om naar de inlogpagina verwezen te worden

De nieuwe website is door Daniel Sandifort (Sandifort id) ontworpen, met tussentijdse “klankbordmomenten” met mijzelf en met enkele betrokken leden van de Activiteiten Commissie (Monique Smits, Marieke de Geus en Peter Vonk). Hij wordt gehost door Henk Nachtegaal (Effect ICT Solutions), die dit inmiddels al vele jaren belangeloos voor het ONDB doet. Iedereen uiteraard van harte bedankt voor het meedenken en voor de getoonde inzet.

Naast de website is Daniel Sandifort vanaf nu ook de uitvoerende man achter de nieuwsbrieven en de aan-/afmeldprocedures voor de bijeenkomsten. Hij neemt daarmee het stokje over van Krijn van Dijk (voorheen Briggs, nu Aan Zee Factory) die dit al talloze jaren gedaan heeft. Krijn, bedankt nog voor alle tomeloze inzet tot en met heden en we zullen ervoor zorgen dat de door jou gezette norm zondermeer behouden en waar mogelijk zelfs nog overtroffen zal worden.

En daar hebben we, gelet op het bovenstaande, jullie inbreng dus ook voor nodig. Tot slot dus nogmaals het dringende verzoek om op korte termijn de eigen ledenpagina’s te checken en waar nodig te updaten. Alvast bedankt.