Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek
Terug naar overzicht
Uitnodiging voor event op 19/12/17

ONDB Kerstgala


19 December a.s. nodigt het ONDB je uit voor een feestelijk Christmas gala in Villa de Beukenhof in Oegstgeest. We houden de traditie in ere en kiezen voor de dresscode gala. Dit keer met een touch of gold. Het wordt een culinaire avond met veel muziek waarop we kunnen swingen. Dit allemaal in de sfeervolle ambiance van Villa de Beukenhof.
Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom met- indien van toepassing- partner. De nieuwe chefkok van Villa de Beukenhof gaat ons verrassen met een walking dinner met lekkere drankjes. Eten vooraf is dus niet nodig. Let op! Aanmelden kan alleen via deze nieuwsbrief en is uitsluitend voor leden met (privé) partner en kan tot uiterlijk vrijdag 15 december 12:00 uur!
 In verband met de kosten voor dit feest behoudt het bestuur van het ONDB zich het recht voor om de zogenaamde ‘no-shows’ te belasten voor € 50,- per persoon. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met aanmelden of twijfel je of het goed gegaan is met je aanmelding, bel dan even met Marieke de Geus op (06) 24 42 66 26.

Uiterlijk 48 uur van te voren afmelden bij verhindering.

Graag tot ziens op 19 december.

Van de voorzitter

Het ONDB-gala: een wéreldavond met het ultieme James Bond-gevoel . . .

Beste Lezer,

Na één jaartje zonder de “verplichte strik” ons december-event te hebben beleefd ben ik gelukkig toch weer zeer verheugd om het te kunnen roepen: “We gaan weer gala !!”. Dit keer “with a Touch of Gold” en dit keer opnieuw weer bij de Beukenhof. En geloof mij, dat gaat weer hélemaal fantastisch worden, dus zorg dat je erbij bent . . .

Ik zie iedereen nóg binnenkomen, vier jaar geleden op dat eerdere ONDB-gala bij de Beukenhof. Alle mannen strak in het zwarte pak, veelal op creatieve wijze aangevuld met een rood accent, en alle dames in schitterende galajurken met subtiele of soms zelfs hele uitbundige rode details, stralend als echte diva’s . Alom glamour ten top; en mijn voorafgaande oproepen waren daarmee volledig geslaagd: in enkele jaren tijd naar de ultieme “gala-score” van 100% van de bezoekers in gala-kleding. En dat dan ook nog eens in de stijl van het overkoepelende thema; destijds “rood”. Dat moeten we koesteren en dus ook zeker blijven vasthouden. Daarom ook nu weer met zijn allen “in gala”.

Daar wil je toch gewoon bij zijn . . . 

Voor de mensen die er destijds in de Beukenhof bij waren hoef ik al lang geen reclame meer te maken voor het komende ONDB-gala in diezelfde Beukenhof; die hebben al lang geleden de 19e december in hun agenda afgeblokt. Voor de mensen die zich inmiddels gerealiseerd hebben dat ze destijds iets unieks gemist hebben ook niet; daar geldt uiteraard hetzelfde voor. Maar het mag wat mij betreft nóg drukker worden; we gaan ook dit keer voor een bezoekersaantal van boven de 200 personen !! Ik wil me daarom dit keer speciaal richten tot al dié ONDB-leden, die nog nooit een ONDB-gala-avond meegemaakt hebben. Gewoon omdat “dat ze niet leuk lijkt”, omdat ze “het overdreven gedoe vinden”, omdat ze “bang zijn om voor lul te lopen in zo’n apenpakkie” of omdat ze “geen partner hebben om mee te nemen”. 

Een excuus om niet te komen is zo gevonden, maar het zou veel leuker zijn als je juist nu eens een excuus zou gaan zoeken om juist wél te komen, en die zijn er legio:

- de normale ONDB-events zijn ook altijd leuk, dan kan ons grootste event toch ook nooit “tegenvallen”
- voor alles is er “een eerste keer”, dus ook voor een gala; wat is er dan drempellozer dan het ONDB-gala
- zwart kleedt juist altijd zo lekker af
- juist leuk, die ene avond per jaar dat je ook je eigen partner mee mag nemen naar het ONDB
- en ook zonder partner mag je erin; ter geruststelling: ook daar zul je dan echt niet de enige mee zijn
- een perfect verzorgd avondje uit; heerlijk eten in een sfeervolle ambiance met leuke mensen
- wanneer krijg je anders die unieke kans om weer eens in de Beukenhof te komen
- er is helemaal geen tafelindeling; sterker nog, we eten niet eens aan tafels (het wordt een walking dinner)
- mooi om juist al die vrouwen weer eens te zien stralen
- “a Touch of Gold” . . . ; die speciale ONDB-gala-uitnodiging via de post belooft ook al veel goeds
- een smoking of een galajurk is toch zo geregeld; op elke straathoek te koop/te huur (en echt niet te duur)
- mocht het wat later worden; je kunt ook altijd nog iets later beginnen op de woensdagochtend
- kom nou maar gelijk; dan hoef je nooit achteraf te beseffen dat je het eigenlijk tóch had willen meemaken
- doe het dan desnoods voor je partner: wat is er mooier om je partner een wereldavond te bezorgen
- altijd al eens een “James Bond-gevoel” willen hebben
- wij zijn er allemaal toch ook . . . 

Dit allemaal overwegende en wetende dat een beetje ondernemer juist in kansen zou moeten denken in plaats van in belemmeringen heb ik er alle vertrouwen in dat ik jullie allemaal de 19e persoonlijk zal mogen verwelkomen . . .