ONDB leden

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Hans van Klaveren

Credion Bollenstreek

Bezoekadres

Jonckerweg 17
2201 DZ Noordwijk
(071) 207 00 07
(06) 53 24 45 96

Postadres

Jonckerweg 17
2201 DZ Noordwijk
E hvanklaveren@credion.nl
W www.credion.nl

Penningmeester ONDB en sinds 2018 actief als zelfstandig bemiddelaar in bedrijfs- en vastgoedfinancieringen bij Credion Bollenstreek. Daarvoor 25 jaar actief als accountmanager, manager en directeur zakelijke dienst- en kredietverlening bij Rabobank en vanaf 2010 als zelfstandig interim manager en consultant in diverse opdrachten door heel Nederland.

De vele reisuren een beetje moe heb ik in 2018 besloten het dichter bij huis te zoeken en dan vooral in een werkveld waarin ik mij in het verleden het meest prettig heb gevoeld: ondernemingen ondersteunen in hun zoektocht naar financiële middelen, die nodig zijn om hun ambities waar te maken. Of het nu gaat om aanschaf of nieuwbouw van onroerend goed, voor eigen gebruik of als belegging, om overname van of inkopen in andere ondernemingen, om groei van een onderneming te financieren met werkkapitaal of gewoon de investering in objecten als rollend materieel, machines, of andere bedrijfsmiddelen met een vast karakter. Voor de meeste vraagstukken wordt een oplossing gevonden, als er maar voldoende wordt verdiend om de financiering terug te kunnen betalen.

De mogelijkheid deed zich voor dat ik dat vanuit de Bollenstreek kon invullen, de eerste keer dat ik mag werken in mijn eigen woonplaats. Ik heb me aangesloten bij Credion, een landelijke franchiseorganisatie die met ruim 90 verschillende financieringspartners afspraken heeft gemaakt om financieringsaanvragen te stroomlijnen. Ook staat een groot netwerk van particuliere investeerders ter beschikking. Feitelijk ontzorgen wij daarmee iedere ondernemer met een investerings- en financieringsvraagstuk. De praktijk leert dat de communicatie tussen ondernemers en hun bank steeds moeizamer verloopt. Als adviseur van Credion kan ik daar een positieve bijdrage in leveren.

En om mijn zakelijke netwerk uit te breiden heb ik mij aangesloten bij Ondernemers Netwerk Duin- en Bollenstreek. Een netwerk waar ik mij vanaf het begin goed heb thuis gevoeld en waar ik met een aantal ondernemers contacten heb kunnen leggen die tot zaken hebben geleid. Een club die ik elke ondernemer in de Bollenstreek kan aanraden.

Ik heb dan ook niet lang na hoeven denken, toen mij afgelopen winter is gevraagd de rol als penningmeester in het bestuur op me te willen nemen. Deze functie is mij niet vreemd, in het verleden heb ik bij verschillende verenigingen en grote vrijwilligersprojecten ook dergelijke functies met veel plezier uitgevoerd.

Er is nog veel meer te vertellen over mijn achtergronden en wat ik voor jou kan betekenen. Wil je meer weten, aarzel dan niet om mij bij een volgende bijeenkomst van de ONDB aan te spreken. Bellen mag natuurlijk ook.