ONDB leden

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Henriette van den Anker

DeLekkersteKoffieboon.nl en ProLan dealer

Bezoekadres

Lisserdijk 241
2165 AA Lisserbroek
(06) 50 58 66 87
(06) 50 58 66 87

Postadres

Lisserdijk 241
2165 AA Lisserbroek
E bestel@delekkerstekoffieboon.nl
W www.delekkerstekoffieboon.nl

Hé koffieliefhebber!

Jouw dag kan niet van start zonder een heerlijk kopje koffie. Misschien drink je je eerste kop al thuis voordat je naar je werk gaat of kan je onderweg verlangen naar die eerste slok, terwijl je met je collega's bijpraat over het weekend. Je vult de espressomachine met verse koffiebonen en ruikt de warme aroma's die van het kopje af lijken te dansen. Een perfecte start van de dag!
Heb jij jouw favoriete smaak nog niet gevonden? Of wil je wel eens wat nieuws proberen? Maak dan kennis met De Lekkerste Koffieboon die je ooit geproefd hebt! Niet alleen je thuisfront zal je dankbaar zijn, maar ook je werknemers en collega's op kantoor. Door te kiezen voor DeLekkersteKoffieboon.nl zorg je voor ene perfecte start van de dag, niet alleen voor jezelf maar iedereen die er van mag proeven. Ook kom je nooit zonder voorraad te zitten. wat voor jouw laatste zak op is sta ik weer voor de deur met een nieuwe levering.

Een unieke, verse blend
Wat maakt koffie van DeLekkersteKoffieboon.nl zo bijzonder?
Heel simpel; DeLekkersteKoffieboon.nl heeft haar eigen unieke blend! Deze mix van verschillende koffiebonen is speciaal en alleen voor ons samengesteld, waardoor jij kunt genieten van een exclusieve smaak. Daarnaast kom ik jouw koffiebonen hoogstpersoonlijk op locatie leveren en ben je ervan verzekerd dat de bonen vers zijn. Hoe lange de koffiebonen na de branding in de zak zitten des te meer smaak er verloren gaat. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Koffie van DeLekkersteKoffieboon.nl wordt altijd vers geleverd, waardoor de smaak op zijn best is als jij de koffiebonen in jouw espressomachine doet.
Wil je proeven? App 06-50586687 Met vriendelijke groet, Henriëtte van den Anker

We werken samen met anders begaafden en ouderen. Lokaal en Sociaal.