VERSLAG | 16-08-2016

Zo is leasen bedoeld

Dinsdag 16 augustus jl. was weer een goed bezochte en gezellige ONDB avond. Dit keer waren we op bezoek bij That’s Lease in Sassenheim. That’s Lease is een begrip in de Duin & Bollenstreek waar het gaat om autolease. Vele leden van ons weten de weg naar That’s Lease al te vinden. 
We werden verwelkomd met heerlijke koffie, thee en chocola van De KoffieMeulen. Na het welkomstwoord van de voorzitter heeft Henk Griffioen, eigenaar van That’s Lease, zijn bedrijf aan ons voorgesteld en verschillende leaseconstructies uiteengezet. Vervolgens heeft autocoureur Niels Langeveld een lezing gehouden. Niels, die al sinds 2008 actief is in de racewereld, kon ons mooie anekdotes uit de racewereld vertellen. That’s Lease is één van de sponsoren van Niels Langeveld.  Na afloop van de presentatie kon het netwerken onder het genot van een hapje en een drankje beginnen. Voor de catering deze avond was Van Vliet Catering ingezet. Om de avond compleet te maken, waren nog twee hele mooie Tesla’s gestald. Deze konden we de gehele avond van binnen en buiten bewonderen.    
Kortom, dit was weer een hele goede bijeenkomst die je gewoonweg niet had mogen missen. Heb je deze bijeenkomst toch onverhoopt gemist, neem dan alsnog een kijkje op de website www.zoisleasenbedoeld.nl. Mocht je nog vragen hebben of interesse hebben in een (advies)gesprek, That’s Lease is bereikbaar op telefoonnummer 071-7107410. 
 
Wij willen Henk Griffioen en zijn team van That’s Lease bedanken voor de gastvrijheid en de zeer geslaagde avond!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1