VERSLAG | 19-03-2024

Welkom bij de Deukendokters

Dinsdag 19 maart waren we te gast bij gastheer Peter Engels van ABS schadeherstel te Noordwijk. Na het welkomstwoord van onze voorzitter heette Peter ons van harte welkom in zijn filiaal in Noordwijk. Hij vertelde ons over de overname 15 jaar geleden en hoe hij zijn bedrijf heeft weten uit te breiden naar inmiddels 3 vestigingen.
 
Na dit mooie verhaal was er mogelijkheid om een aantal facetten van het schadeherstel te zien met het daarbij horende boeiende verhaal en uitleg hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Van uitdeuken zonder spuiten tot het zelf spuiten van de “kipfilets” Zeker het laatste werd door veel leden van de ONDB gedaan en er ontstond een heuse competitie met voor de winnaar een mooie fles wijn.
 
 
Voor de leden die liever even even wilde bijpraten was er een mooie opstelling waar Baaij catering een goed verzorgde borrel met bijpassende happen serveerde. Ook was in dit gedeelte de mogelijkheid om 2 van de 11 campers van Holland camper verhuur te bezichtigen. Dit bedrijf is ook van Peter Engels en zo was de combinatie mooi gemaakt! De avond eindigde met een dankwoord vanuit Peter, waarna het personeel welke de avond perfect hebben ondersteund alles weer operationeel kon maken voor de volgende ochtend. Peter bedankt !
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1