VERSLAG | 21-07-2015

Met de wind in de zeilen…

Dromen, durven, doen


Deze woorden waren van toepassing op  zowel het verhaal van  Ilona van den Wijngaard van Brasserie Hemels Lisse, gastvrouw van deze zomerse, goedbezochte ONDB-avond,  als op de presentatie van John Schouten van Boomerang Sailing.
Na  de ontvangst met een heerlijk glas prosecco op het terras opende voorzitter Hans Zwetsloot de avond.

Ilona vertelde, enthousiast als  ze is, over haar droom om een tweede Brasserie Hemels te openen. Over haar lef om dit, binnen drie jaar na de opening van de eerste vestiging,  samen met haar man John daadwerkelijk te doen en over  haar grote plezier en passie in het “doen” van de twee lunchrooms die beide de wind in de zeilen hebben. 

John Schouten zeilde samen met zijn partner Debby en zoons Nick en Luuk in drie jaar  de wereld rond.  Drie oceanen, tientallen landen en culturen, 38.000 zeemijl, vele hoogte punten maar ook slecht weer en angstige momenten.

Tijdens een prachtige presentatie vertelde John over zijn versie van Dromen, durven, doen. Over een langgekoesterde droom die werkelijkheid werd. Over het lef  van hem en Debby om alles achter te laten, zich gedegen voor te bereiden op deze reis en daadwerkelijk het ruime sop te kiezen. Over het  “doen” dat tot in uiting kwam in de veelzijdigheid en de voortvarendheid van beiden tijdens de gehele reis.
Inmiddels weer aan vaste wal verzorgen John en Debby lezingen over hun bijzondere reis, charters op hun zeilschip de Boomerangen en deliveries. Speciaal voor de ONDB-leden geven zij 15% korting op een charter. Voor meer informatie over de actie en activiteiten van de crew van de Boomerang www.boomerangsailing.nl .

Ilona, John en team, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid!  John en Debbby, respect voor het avontuur dat jullie samen aangegaan zijn en dank dat jullie jullie prachtige en soms spannende ervaringen met ons met ons hebben willen delen.
 
Bekijk hier het foto verslag Layer 1