VERSLAG | 21-05-2024

Dubbel Dekker

Afgelopen bijeenkomst waren we te gast bij Dekker Warmond waar een sportief programma op de agenda stond.
 
Helaas waren de weergoden ons niet erg gezind waardoor de gereserveerde outdoor padel banen helaas onbespeelbaar waren. Mede door de hevige regenval en slechte voorspellingen waren we uiteindelijk met een kleine 50 leden op locatie. Echter mocht dit de pret niet drukken want na een kort voorwoord van onze voorzitter en een compacte presentatie van manager Roy was het enthousiasme erg groot om de indoor padelbanen op te zoeken. Uiteindelijk is de groep in drie (grote)groepen verdeelt en werd de clinic afgewisseld met wat vrijspel waar iedereen van heeft genoten.
 
 
De overige leden hebben zich vermaakt in de Madness minigolf experience area. Om het extra leuk te maken heeft Dekker nog een aantal bowlingbanen en hun nieuwste aanwinst pickleball opengesteld waardoor iedereen zich voorafgaand aan de borrel kon vermaken. De aansluitende en tevens afsluitende borrel was in het bowling gedeelte waar een aantal ronde lekkere snacks werden geserveerd uiteraard met de nodige dorstlessers!

Aan de leuke reacties te horen kunnen we weer niet anders dan concluderen dat dit weer een geslaagd event was. Nogmaals dank aan onze gastlocatie Dekker!
Bekijk hier het foto verslag Layer 1