VERSLAG | 17-03-2015

Decos & Reminder.nl... een prima stel!

Dinsdag 17 maart liepen om 19.00 uur de eerste ONDB-ers al binnen bij het gastbedrijf DECOS in Noordwijk. Zij werden welkom geheten met een lekker bakje koffie van Cateraar Homemade. Uiteindelijk waren zo’n 120 leden aanwezig op deze avond. 
Tijdens het voorwoord heette voorzitter Hans Zwetsloot iedereen van harte welkom. Tevens deed hij alvast een vooruitblik naar de bijeenkomst van komende maand: zowel qua evenement als qua aanmeldroutine zal dit een bijzonder event gaan worden, waarvoor Hans alvast de aandacht vroeg.
 
Na het voorwoord van Hans kreeg men een korte promotiefilm van Decos te zien. Vervolgens nam Paul Veger, directeur van DECOS, het woord en vertelde uitgebreid de activiteiten waar DECOS zich mee bezighoudt. Paul kon het niet nalaten om iets te zeggen over de ONDB naamstickers (die de leden krijgen bij binnenkomst) omdat deze niet DECOS waardig zijn… DECOS werkt namelijk volledig papierloos. Zelfs op het toilet is geen papier te vinden!
 
Op de ONDB website vinden jullie in het fotoverslag van dit event en een lijst met apps die Decos heeft gemaakt. Slimme, veelal gratis apps die helpen om papierloos te werken.
(Alle leden van het ONDB kunnen gratis gebruik maken van een 3 maands proefperiode van ‘Minute’, een slimme vergader-app. Maak je account aan op https://beta.getminute.com (voor de iPad  http://appstore.getminute.com). Stuur vervolgens een mailtje naar support@getminute.com onder vermelding van je mailadres waarmee je inlogt alsmede het feit dat je je via het ONDB hebt aangemeld, dan krijg je 3 maanden een gratis upgrade naar Premium).
 
Vervolgens heeft Robbert-Jan Meerpoel, namens REMINDER.NL, uitleg gegeven, waar REMINDER.NL zich mee bezighoudt, namelijk het digitaal archiveren van lopende contracten en overeenkomsten. Peter Muraurer, eigenaar van REMINDER.NL was aanwezig om vragen van de ONDB leden te beantwoorden.
 
Alle ONDB leden kunnen gebruik maken van de aanbieding om te beginnen met het gebruik van Reminder.nl. Vanaf het Business abonnement krijgt u de eerste 3 maanden gratis inclusief 2 uur Senior dienstverlening. Denk hierbij aan het lezen, beoordelen en invoeren van de juiste contractgegevens. Als u geinteresseerd bent, neem dan contact op met Peter Murauer via p.murauer@reminder.nl.

Na de presentaties werden de aanwezigen in 4 groepen verdeeld voor een rondleiding door het grandioze DECOS-gebouw. Tot slot was er natuurlijk gelegenheid om te netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Wij danken de gastheren Decos en Reminder.nl alsmede cateraar Homemade voor de wederom zeer geslaagde ONDB-avond.
Bekijk hier het foto verslag Layer 1