Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Topavond bij de Kersverse Europees Kampioen korfbal KV Top!

In januari 2019 hebben we ook een sportieve ontmoeting gehad bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet in Sassenheim.
Door een misverstand is deze helaas niet in januari al verstuurd maar we wilden deze toch nog graag met jullie delen.

Dinsdag 22 januari jl. vanaf 18.30u liepen de eerste ONDB-ers binnen bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet in Sassenheim. Ondanks het slechte weer hebben wij toch 60 enthousiaste leden mogen ontvangen. Daar werden de ONDB-ers allereerst welkom geheten door Henk van Ewijk, voorzitter van TOP Business Club.
Vervolgens werd het stokje doorgegeven aan TOP-coach Jan Niebeek die ons vertelde over het succes van goede coaching voor het korfbalteam, maar ook wat dat voor ons als ondernemer zou kunnen betekenen (https://passieplezierprestatie.nl/). Aansluitend werden wij getrakteerd op een heerlijk verzorgd Surinaams-Indisch buffet.


Ook word je dan genoemd tijdens de live-stream van de wedstrijd op YouTube. Het bereik van het YouTube kanaal van TOP heeft inmiddels de grens van 1 miljoen views over de hele wereld gepasseerd. En het kan zomaar zijn dat NOS of Ziggo een verslag komt maken van deze topwedstrijd.
Heb je hier eventueel interesse in, neem dan even contact op met Paul of Casper, die je hiervoor dan wel in contact kan brengen met de juiste mensen binnen TOP.

Voldoende parkeerplaatsen
De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Korf in Sassenheim, Sportdreef 8a. Er is voldoende parkeergelegenheid, zowel bij de Korf als bij het nabij gelegen parkeerterrein bij zwembad de Wasbeek. Ontvangst vanaf 18.30, start programma 19:00 uur. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Lees onder de column van Hans Zwetsloot meer over korfbal en TOP Sassenheim.