Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Strike! Het ONDB bowlt in Lucky's Bowling


Geslaagde  ONDB avond bij Lucky’s Bowling


Het was leuk om te zien hoe de ondernemers van Duin & Bollenstreek zo gezellig met elkaar de sportieve strijd aangingen.


 
Na afloop hebben wij van velen mogen horen dat het een geslaagd initiatief was. Jack Edelaar gaf ons les in ontspanning! Zijn reactie na het ontvangen van onze club was dan ook het volgende:
'Na ruim 40 jaar bowlen vind ik het nog steeds een prachtig gezicht hoe de groep tot dit enthousiasme komt. Het verbaast mij echter niet. Bowlen is laagdrempelig. Iedereen kan het en iedereen kan ook zijn punten bijdragen aan het team. Met enkele kleine tips lukt het iedereen om die pins te raken en als dan die strike valt… ja, dan wil je dat natuurlijk nog een keer doen!
Jullie hebben zelf kunnen ervaren dat bowlen niet alleen leuk is om te doen, maar ook heel makkelijk zorgt voor een ongedwongen sfeer en verbinding.''Wij bieden dit voor jullie bedrijf aan in de vorm van bowling-clinics zoals deze. Voor het bedrijfsfeestje, jubileum of teambuildingdag. En in de vorm van een maandelijkse wedstrijd tussen bedrijven onderling. Sportieve strijd om de 1e Lucky’s Bowling Najaar bokaal. Plezier en succes verzekerd!'
 
Na deze zeer intensieve strijd hebben we nog heerlijk na geborreld, genetwerkt en zijn we verwend door Lucky bowling met, pizza, Hamburgertjes, bitterballen en meer. Verzadigd en tevreden sloten we om 23.00 uur de avond af.