De dag die je wist dat zou komen. De derde dinsdag in januari. De nieuwjaarsreceptie van onze ONDB. We proosten op 2024 en op elkaar en op ons netwerk dat groeit en bloeit. Samen met onze sponsor RWV Advocaten uit Leiden wisselen we goede voornemens met elkaar uit. In een hele bijzondere locatie: de werkplaats van Brouwer Tours in Noordwijk. Waar je elkaar ook onder een taxibus het beste zal kunnen wensen.

Ondernemers, Noten, Drank en Bitterballen

We beginnen zoals altijd om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je uiterlijk om 20.00 uur aanwezig bent om niets van de altijd inspirerende nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter Hans Zwetsloot te missen. Daarna presenteren advocaten en mediator Bob Heeren en Nadine van der Slot van RWV Advocaten een snelle en overzichtelijke, levende podcast: 

Recht Praten Met Advocaten

Wat houdt jou als ondernemer bezig? En hoe kan het recht jou daarbij helpen? Je hoort het hier, in taal die je kunt verstaan!

Onze vrienden en vriendinnen van Van der Hulst Catering en Kookstudio zijn er voor (ook alcoholvrije) drank en happen, waarbij noten en bitterballen niet zullen ontbreken. 

Uiteraard komen ook John en Joke Brouwer aan het woord over wat hen elke dag weer motiveert in hun mooie bedrijf Brouwers Tours. In minder dan een halfuurtje zijn er ook andere, prikkelende gasten en snelle, handige weetjes. Met een verrassende afsluiter waarover na te praten valt. Daarna heb je meer dan genoeg tijd voor klapzoenen, welgemeende handdrukken, corona boksjes en in ieder geval zorgeloze zakelijke ontmoetingen. 

Zorg dat je dit niet gaat missen bij Brouwer Tours aan de Keysersweg 38-40, op industrieterrein ’s-Gravendijck in Noordwijk. Beter kun je het nieuwe jaar toch niet beginnen?

Namens de activiteitencommissie

Daniel Sandifort
Sandifort id
071-4087081
Mariska van der Hulst
van der Hulst Catering & Kookstudio
0252-416465