Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Oktoberfest

Oktoberfest mit Bratwurst und Beiers Bier

Het ONDB verkeert op 15 oktober in Duitse sferen. Samen met Cheers! in Voorhout organiseren we een spetterend Oktoberfest met Bratwurst und Bier. Hou je van een feestje, dan mag je dit beslist niet missen. Ook een mooie gelegenheid om een introducé kennis te laten maken met de leukste ondernemersvereniging van de Duin- en Bollenstreek. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken.
Rectificatie
In de uitnodiging die we op 1 oktober verstuurden, meldden we dat de leden van de activiteitencommissie Lederhosen en Dirndl zouden dragen. Daar zien we bij nader inzien van af. De nadruk van ONDB-bijeenkomst ligt op bijpraten en netwerken. Niet op verkleden. De aangekondigde prijsvraag voor het leukste Tiroler kostuum gaat ook niet door.

Grootste volksfeest ter wereld
Het Oktoberfest is het grootste volksfeest in de wereld. Het wordt ieder jaar gevierd in München in de 16 tot 18 dagen voorafgaand aan de eerste zondag in oktober. Mannen kleden zich in Lederhosen, vrouwen trekken een traditionele Dirndl aan en er gaan vele liters speciaal gebrouwen Oktoberfestbier doorheen.
Schlagermuziek
Dit jaar is het Oktoberfest van 21 september tot 6 oktober. Geen tijd of geld om in deze periode naar het Zwarte Woud te trekken om je in het feestgedruis te storten? Geen nood. Het ONDB organiseert op dinsdag 15 oktober een reprise in samenwerking met Cheers! in Voorhout. Apfelstrudel, Duits bier, bijbehorende hapjes en schlagermuziek. Alsof je midden in München feestviert!

LET OP. Drank en autorijden gaan niet samen. Het Oktoberfest gaat van oudsher gepaard met grote pullen bier. Drink met mate. Of zorg voor een BOB of een taxi. Cheers! serveert ook alcoholvrij bier.