Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Kom voor een electrifying experience naar Homma

Homma Elektrotechnische Oplossingen in Lisse is onder andere gespecialiseerd in duurzame energie, beveiliging  en woningautomatisering. Begin dit jaar verdubbelde Homma zijn bedrijfsruimte door een naastgelegen unit aan de Vennestraat te betrekken. Op 20 november kunnen ONDB-leden het bedrijf bezoeken en kennis nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de elektrotechniek.
De veranderingen in de elektrotechniek gaan snel. Gasloze woningen vragen nieuwe toepassingen. Domotica vergroot het wooncomfort en helpt ouderen om langer zelfstandig te wonen. Nu iedereen bekend is met smartphone en tablet komt het ‘internet of things’ steeds dichterbij. Homma Elektrotechnische Oplossingen investeert voortdurend in kennis en medewerkers om voorop te blijven lopen.
Minibeurs
Tijdens het bezoek kun je informatie verwachten over duurzame energie, domotica en gadgets, zoals Alexa, de spraakassistent van Amazon waarmee je toepassingen in huis kunt bedienen. Er is een minibeurs waarop leveranciers van Homma hun nieuwste producten laten zien. En uiteraard zijn er hapjes en drankjes om lekker bij te netwerken, verzorgt door Baaij Catering. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Lees onder de column van Hans Zwetsloot meer over Homma Elektrotechnische Oplossingen.