Als ONDB sluiten we het jaar traditioneel feestelijk af. Dit jaar hebben we een bijzonder sfeervolle locatie uitgekozen voor het eindejaarsfeest: het Koetshuis van Kasteel Keukenhof in Lisse. Een prachtige gelegenheid om met elkaar terug te blikken op het afgelopen jaar, vooruit te kijken naar 2024, te eten, te drinken en te dansen.

Anders dan in voorgaande jaren begint de bijeenkomst om 19.30 uur. Dat geeft iedereen wat meer tijd om zich na het werk rustig op te frissen en om te kleden. We verwachten dat je in party-outfit naar het feest komt; heren in smoking, dames in cocktail.

Focus op gezellig samenzijn
De hapjes worden verzorgd door Homemade Catering uit Lisse. Gedurende de avond komen de medewerkers van Homemade Catering regelmatig langs met heerlijke traktaties. We adviseren je om voordat je naar Landgoed Keukenhof komt een lichte maaltijd te gebruiken, zodat de hapjes niet je honger hoeven te stillen. De focus van de avond ligt minder op eten en meer op gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Live entertainment
Vanaf ongeveer 20.30 uur is er muziek van een dj met live zangeres. Het entertainment zal verzorgd worden door Ferocius Events uit Cruquius. De vetste tracks worden live gezongen en voorzien van smaakvolle lyrics en melodieën. Laat je meeslepen door de muziek en leef je uit op de dansvloer.

Meld je nu aan!
We vieren feest tot ongeveer 23.30 uur. Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats. Van daaruit loop je langs het Kasteel naar het Koetshuis. Uiteraard is je partner ook uitgenodigd voor dit jaarlijkse hoogtepunt van de ONDB.

Vergeet niet om je tijdig aan te melden.

Oh ja, als je je hebt aangemeld maar je bent toch verhinderd, meld je dan af bij één van de onderstaande projectleiders. Anders moeten we kosten in rekening brengen.

Namens de activiteitencommissie

Kevin Pelt
Cheers!
0252-231525
Mariska van der Hulst
van der Hulst Catering & Kookstudio
0252-416465