Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Houd hackers buiten, kom binnen bij Whyce

Op 21 augustus is het ONDB te gast bij Whyce in Rijnsburg. Vanaf 19.30 uur kun het mooie kantoorpand bekijken en je laten informeren over hoe je succesvol online en offline marketing kunt combineren.
In de ‘oude wereld’ wisten marketeers dat de helft van het bedrag dat ze besteedden aan marketing weggegooid geld was. Ze wisten alleen niet welke helft. Met speciale links en landingspagina’s kun je wel heel goed volgen wat effectief is en wat niet. Als je weet hoe. Bij Whyce weten ze dat. En op 21 augustus vertellen ze ONDB-leden daarover. Dat mag je niet missen.

 


Waardevolle workshops

In miniworkshops en presentaties laten Rob Oosterlee en Jaap van Duijn bezoekers aan de ONDB-avond onder meer zien hoe gemakkelijk gegevens op straat kunnen komen te liggen en wat je kunt doen om data te beschermen. Verder vertellen ze bijvoorbeeld wat je kunt doen zodat zoekmachines je website beter weten te vinden. En hoe je hackers buiten de deur houdt. “Ik hoop dat bezoekers daarna kritischer kijken naar hun on- en offline communicatie, zodat ze succesvoller kunnen zijn.”