Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Genieten bij de Heerekamer

De laatste ONDB bijeenkomst voor de grote vakantie was op 18 juli. Deze prachtige zomeravond waren wij te gast bij De Heerekamer van Lisse. 
Dit gezellige restaurant van Mariska en Paul van der Hulst en Dave Weijers heeft vorig jaar haar deuren geopend. Met een gezellige club van ongeveer 60 man konden we kennismaken met de gastvrijheid en gezelligheid van dit nog vrij nieuwe restaurant. Chefkoks Paul en Dave staan dagelijks garant voor verrassende menu’s met lekker gerechten, dit in combinatie met voortreffelijke wijnen.

De menu’s worden maandelijks aangepast, zodat wanneer je regelmatig de Heerekamer bezoekt elke keer weer wordt verrast. Al met al was het weer een gezellig netwerkavond waarbij voor veel mensen de focus al op de komende vakantie lag. Hier en daar werden nog wat reistips uitgewisseld en ging iedereen aan het eind van de avond met nog meer zin richting de vakantie.
 
Wie er deze avond niet bij kon zijn! De Heerekamer in Lisse is dagelijks geopend (behalve zondag en maandag) van 12.00 uur voor een uitgebreide lunch tot 1.00 voor een heerlijk diner of late borrel.