Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

De ruimte in met Oomen Opslag

Emile Oomen is een jonge, ambitieuze ondernemer met goede ideeën. In korte tijd groeide zijn bedrijf uit van pakketbezorging met één auto tot een verhuis- en opslagbedrijf met 35 medewerkers. In ’t Heen in Katwijk heeft hij een innovatief self-storageconcept gerealiseerd. Dinsdag 19 oktober laat hij graag aan ONDB-leden zien hoe het werkt en welke voordelen het biedt. Wil je meer weten over flexibele opslagmogelijkheden, kom dan ook. En neem gerust een introducee mee.
Het concept van Oomen Opslag is een combinatie van containers, een computergestuurde kraan om containers op aanvraag naar een van de gates van de opslaghal te verplaatsen, en een klantenportaal om via je smartphone te laten weten wanneer je toegang wilt hebben tot ‘jouw’ container. De software is door het bedrijf zelf ontwikkeld. Geen gesjouw met karretjes door schaars verlichte gangen; de container staat op je te wachten als je aan komt rijden en wordt weer opgeborgen als je klaar bent.
Concept slaat aan

Emile Oomen leidt het bedrijf samen met zijn vrouw Stephanie en vader Frans Oomen. De laatste beëindigde vier jaar geleden zijn loopbaan bij een Big Four-kantoor om het wat rustiger aan te gaan doen, maar dat is er niet van gekomen. Begin dit jaar opende Oomen het nieuwbouwpand met ruimte voor 250 containers. Het concept sloeg zo aan, dat de capaciteit inmiddels is verdubbeld tot 500 containers, 8 hoog opgestapeld. De containers zijn ideaal om tijdelijk huisraad op te slaan, maar ook voor bijvoorbeeld de opslag van strandmeubilair of voorraad.

Oomen Opslag, bedrijventerrein ’t Heen, Taanderstraat 2, Katwijk. Inloop vanaf 19:30 uur, start programma en demonstratie 20:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid.


LET OP !
Bij binnenkomst wordt u gechecked
met de Corona Check App.


We hanteren vanaf nu voor de ONDB-bijeenkomsten de richtlijnen van het RIVM, zo die vanaf 25 september jl. gelden. Toegang tot een ONDB-event is alleen mogelijk mits vooraf via de nieuwsbrief aangemeld én op vertoon van een geldig corona-toegangsbewijs (CTB).