VERSLAG | 21-11-2023

Culinaire inspiratie voor de feestdagen

De derde dinsdag van november was het ONDB event op een locatie in het centrum van Lisse: De Proeverij van gastheer Ad Baaij en zijn neef Dani van Baaij Fresh. Samen met partners Sushi Class en Wereldwijnen was De Proeverij omgetoverd in een sfeervolle workshopruimte.

Om 18.00 uur, iets vroeger dan dat we gewend zijn, gingen we van start. De sfeer zat er al gauw in en er werd volop genetwerkt. Na het welkomstwoord van de voorzitter, die er moeite mee had om boven al het gezellige geroezemoes uit te komen, gingen we verdeeld in drie groepen van start met een workshop naar keus.

Iedereen kon deelnemen aan twee van de drie workshops. De keuzes werden snel gemaakt en wat hebben we allemaal veel opgestoken van onze experts. De duidelijke uitleg van Sushi Class, de interessante weetjes van Wereldwijnen en de demonstratie heerlijke hapjes maken van Baaij Fresh vielen duidelijk in de smaak. De diverse soorten sushi werden gretig weggehapt en bij de wijnproeverij mocht je de wijnen uiteraard ook best doorslikken. Het team van Baaij Fresh serveerde de diverse hapjes royaal uit en de bar schonk onvermoeibaar. Het team van Ad Baaij had het goed voor elkaar want er waren maar weinig lege glazen!

Na de workshops werd er nog gezellig nagepraat en natuurlijk nog genetwerkt. Kortom een geslaagd event met een leuke opkomst van veel enthousiaste ondernemers. Iedereen ging naar huis met nieuwe en leuke ideeën voor de feestdagen. Kon je er niet bij zijn…. Jammer je hebt een erg leuk event gemist!

Nogmaals dank aan Ad Baaij en zijn team, Tamara Visser van Sushi Class en haar medewerkers en aan Martijn Claassen van Wereldwijnen. Een mooie samenwerking van drie bedrijven uit Lisse zorgde voor een geslaagde ONDB bijeenkomst.

Wij kijken uit naar het event van december en zien jullie dan graag op Landgoed Keukenhof.