Deze uitnodiging komt iets eerder dan je van ons gewend bent, maar wel met een goede reden! We sluiten met het ONDB voor ons augustus evenement namelijk aan bij de 4e editie van Business & Bites Bollenstreek.

Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers & managers, politiek en maatschappelijke organisaties uit de gehele regio (tussen Haarlem en Leiden) bijeen te brengen. Direct na de zomervakantie komt het drukke ondernemersleven weer op gang en Business & Bites Bollenstreek geeft de aftrap voor een nieuw seizoen. Zorg dat jij er ook bij bent dan ontmoet je alle betrokkenen die er toe doen in de regio!

Tijdens het netwerkevent Business & Bites Bollenstreek worden de bezoekers getrakteerd op een bijzondere combinatie van heerlijke hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende netwerkgelegenheid. 

 

Let op!

Dit evenement kost onze ondernemersclub geld. Wanneer je je aanmeldt en niet aanwezig bent, zijn wij genoodzaakt een no-show vergoeding van € 35,00 in rekening te brengen. 

Afmelden kan tot 7 werkdagen vóór de start van het event.

 

Aangezien het aantal kaarten beperkt is, is het van belang om je op tijd aan te melden. Introducees aanmelden is deze keer helaas niet mogelijk.

Is het event volgeboekt en wil je toch graag komen? Meld je dan aan bij Mariska van der Hulst. Dan kan zij jou op de reservelijst zetten.

 

 

Namens de activiteitencommissie

Daniel Sandifort
Sandifort id
(071) 408 70 81
Mariska van der Hulst
van der Hulst Catering & Kookstudio
(0252) 41 64 65