Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek
Terug naar overzicht
Verslag van event op 05/06/13

Heerlijk zomerweer tijdens BizzGolf Bollenstreek zorgt voor een gezellige dag

Noordwijk- Afgelopen 5 juni heeft de voorronde plaatsgevonden van Ondernemersnetwerk Duin-Bollenstreek voor de BizzGolf competitie. Op Golfcentrum Noordwijk werd er genoten van heerlijk zomers weer. Van de grote groep ondernemers die de strijd aangingen kwam Peter Vonk als beste uit de bus met 22 punten.
Het is alweer het zesde jaar dat BizzGolf plaatsvindt in de regio Bollenstreek op Golfcentrum Noordwijk. Dit jaar is BizzGolf uitgebreid tot 13 regio’s door heel Nederland. Ook dit jaar wordt BizzGolf Bollenstreek weer medemogelijk gemaakt door BMW Van Poelgeest, KLM en een nieuwe partner voor dit jaar namelijk Outstanding People.
Het heerlijke zomerweer zorgde ervoor dat de baan er in goede conditie bij lag en dat er gezellig werd geborreld op het terras van Golfcentrum Noordwijk. Er werd door de ondernemers goed gescoord waardoor de punten dicht bij elkaar lagen.

Nadat alle scores waren geteld was het tijd voor de prijsuitreiking. De plekken zes, vijf en vier geven dit jaar ook toegang tot de regionale finales. In die volgorde kwamen Stephan Wassenaar (Druno en Dekker Drukkers) met 16 punten, Harry Graman (Grayvis Logistics) met 17 punten en Pieter Wildoër (100% Oegstgeest) met 18 punten binnen. De derde plaats was voor Wesley Ammerlaan (Echte Bakker Ammerlaan) met 20 punten. Tweede werd Gerrit Schaap (Station Drukwerk) met 21 punten. Er kan er maar één de beste zijn en dat was deze keer Peter Vonk (Trustus Capital Management Leiden). Hij behaalde maar liefst 22 punten en wist daarmee de ONDB bokaal te winnen. Zij ontvingen allemaal vanuit BizzGolf een heerlijke fles Cava Reserva aangeboden door Mitra.




Om het spel wat spannender te maken werd er een Neary geplaatst op hole 9. Daar kon men proberen om de bal zo dicht mogelijk bij de vlag te slaan met één slag. Wie dit deed, won een weekend rijden in een BMW 1 Serie Cabrio. Jordy Zeestraten van BMW Van Poelgeest was aanwezig om de prijs persoonlijk te overhandigen. Hans Zwetsloot sloeg hier de beste bal dus hij zal een weekend lang de blits kunnen maken in de BMW Cabrio.

Na afloop van de prijsuitreiking bleef bijna iedereen nog een hapje eten in het restaurant van Zoomie. Er werd nog druk nageborreld en volop genoten van de aanwezige zon. BizzGolf wenst ONDB veel succes in de regionale finales op 19 september.