Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Speeddaten


Dinsdag 15  september waren wij te gast bij Villa Flora in Hillegom. Thema van de avond “SPEEDDATEN”.
Alle ONDB leden werden ontvangen door Renate en Nick de Mon van Villa Flora in de recent vernieuwde zalen. Onder het genot van een kop koffie en een heerlijk gebakje gaf Peter Vonk de aftrap voor deze avond. 
Renate de Mon vertelde dat zij de afgelopen jaren de nodige verbouwingen achter de rug hebben met als klapper het nieuwe restaurant. De naamswijziging van Hotel Flora naar Villa Flora staat helemaal in het teken van de verandering van de locatie. Meer een gezellig samen zijn, een Villa. Men is hellemaal klaar voor de toekomst.
Daarna nam Fred van Zwieten, oprichter van BNI regio Den Haag het woord. In een enthousiast betoog deelde hij met ons de fijne kneepjes van het Speeddaten : ‘hoe introduceer ik mijzelf ?’ en ‘wat wil ik u graag vertellen over mijn bedrijf ?’
 Na dit betoog was het tijd om de theorie in praktijk te brengen. Binnen 90 seconden vertellen wie je bent en wat je voor een ander kan betekenen is al lastig zat, echter na verloop van de avond ging dit steeds soepeler.  
Na een zestal sessies waren er heel wat nieuwe contacten gelegd, oude contact opgehaald en de nodige visitekaartjes uitgedeeld en kwam er een eind aan dit onderdeel van de avond. In een wat informelere sfeer werd de avond afgesloten op de bekende ONDB manier onder het genot van een hapje en een drankje.    
Het was absoluut een grandioze (netwerk)avond.
Tot dinsdag 20  oktober bij het volgende event in Rijnsburg met als thema “Ondernemen is topsport”.