Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

De kracht van verbeelding!

Prinsjesdag had een waardige afsluiting in Rijnsburg bij Johanna en Chris Snel van QuickWorks.
De entree was al geweldig, een historische bollenschuur waar de rode loper voor ons uit lag en Henriëtte van de Porseleinkast iedereen een heerlijke kop koffie aanbood. Het werd al snel een volle bak met veel nieuwe gezichten. Na het welkom van de voorzitter was het woord aan Marieke de Geus om te vertellen over de wederom geslaagde dag uit met de kids van de Voedselbank (vrijwilligers voor volgend jaar kunnen zich nu al aanmelden bij Johanna Snel).
 
Vervolgens nam Johanna ons mee in de wereld van videomarketing en QuickWorks. Twintig minuten lang stonden we geboeid te luisteren en te kijken. Hoe ze begonnen zijn op de zolderkamer, de realisatie van hun bedrijfsruimte en natuurlijk kregen we een kijkje in de keuken over hoe een videoproductie tot stand komt en wat ze zoal voor wie maken. We weten nu ook waar we video allemaal voor in kunnen zetten en wat je ermee kan bereiken. Na de presentatie was er de mogelijkheid om te netwerken en door de studio rondgeleid te worden. Iedereen keek zijn ogen uit in dit bijzondere pand waar een eigentijds modern kantoor en studioruimte is ingericht. Details als poten van bureau’s met logo, de ophanging van de glazen deuren en de professionele apparatuur ontsnapten niet aan het oog.
 
Tot in de late uurtjes, lees vroege ochtend, bleef men hangen. Niet in de laatste plaats door de uitstekende verzorging en lekkere hapjes. 
 
Wat kost dat nou eigenlijk?
Die vraag kregen Johanna en Chris deze avond regelmatig. Om je een idee te geven, ze produceren vanaf circa € 450,- tot zo’n € 30.000,-. Voor MKB produceert QuickWorks een bedrijfsfilm meestal ergens tussen de € 1.350,- en € 6.000,-. Voor meer informatie kun je natuurlijk terecht bij Johanna of Chris Snel.
 
We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde avond!