Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

Culinair genieten...

Wat een geweldige avond hebben we op dinsdag 20 januari mogen ervaren bij de Proefunit. De mensen van cateringspecialist Baaij hebben zich op deze feestlocatie van haar beste kant laten zien.
De ontvangst was voor ONDB begrippen vroeg (vanaf 6 uur) waarbij om half 7 de unit goed gevuld was met circa 125 personen. Na de opening van de voorzitter vertelde eigenaar Ad Baaij een mooi verhaal over zijn bedrijf. Hierbij sprak hij over de diverse mogelijkheden die het bedrijf heeft, niet alleen vanuit de bekende viswinkel in Lisse, maar met name ook vanuit de Proefunit.Daarna werden de aanwezigen flink verwend. In totaal kwamen er 5 verschillende amuses langs waaronder heerlijke coquilles en garnalen. Tussendoor konden geïnteresseerden kennis maken met de wijnen van Noordman. Een leuke en interessante uitleg over diverse Merlot wijnen waarbij het proeven uiteraard ook niet werd vergeten. Als afsluiting was er nog een voortreffelijk dessert.  
 
Rond de klok van half 11 waren de meeste bezoekers huiswaarts gekeerd en konden we terugkijken op een zeer geslaagde avond.
 
Bij deze nogmaals onze dank aan de gastheer Ad Baaij en zijn team voor deze fantastische avond!
 
Op naar de jaarvergadering op 17 februari 2015 bij Tespelduyn.