Ondernemersnetwerk duin- en bollenstreek

ONDB Kerstgala


19 December a.s. nodigt het ONDB je uit voor een feestelijk Christmas gala in Villa de Beukenhof in Oegstgeest. We houden de traditie in ere en kiezen voor de dresscode gala. Dit keer met een touch of gold. Het wordt een culinaire avond met veel muziek waarop we kunnen swingen. Dit allemaal in de sfeervolle ambiance van Villa de Beukenhof.
Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom met- indien van toepassing- partner. De nieuwe chefkok van Villa de Beukenhof gaat ons verrassen met een walking dinner met lekkere drankjes. Eten vooraf is dus niet nodig. Let op! Aanmelden kan alleen via deze nieuwsbrief en is uitsluitend voor leden met (privé) partner en kan tot uiterlijk vrijdag 15 december 12:00 uur!
 

In verband met de kosten voor dit feest behoudt het bestuur van het ONDB zich het recht voor om de zogenaamde ‘no-shows’ te belasten voor € 50,- per persoon. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met aanmelden of twijfel je of het goed gegaan is met je aanmelding, bel dan even met Marieke de Geus op (06) 24 42 66 26.

Uiterlijk 48 uur van te voren afmelden bij verhindering.

Graag tot ziens op 19 december.